Best music video's and clips

Claudia de Breij beste liedjes

Claudia de Breij beste liedjes. (March 13, 1975) is a Dutch comedian, singer, show host and radio disk jockey.”

play whole list
Claudia de Breij

play one

Claudia de Breij - Mag ik dan bij jou (live + songtekst)

KLIK HIER VOOR DE CD-VERSIE: http://youtu.be/GeCGpoAfUt4 Claudia de Breij met het prachtige nummer 'Mag ik dan bij jou', muziek van Sander Geboers. De opname van deze video is afkomstig uit NCRV Volgspot d.d. 7 februari 2010. Het betreft één van de eerste live-versies van het nummer. Nu (2014) tourt Claudia door het land met haar theatershow 'Teerling'. Zie voor meer info: www.claudiadebreij.nl Songtekst: Als de oorlog komt, En als ik dan moet schuilen, Mag ik dan bij jou? Als er een clubje komt, Waar ik niet bij wil horen, Mag ik dan bij jou? Als er een regel komt Waar ik niet aan voldoen kan Mag ik dan bij jou? En als ik iets moet zijn, Wat ik nooit geweest ben, Mag ik dan bij jou? Mag ik dan bij jou schuilen, Als het nergens anders kan? En als ik moet huilen, Droog jij m'n tranen dan? Want als ik bij jou mag, Mag jij altijd bij mij. Kom wanneer je wilt, Ik hou een kamer voor je vrij. Als het onweer komt, En als ik dan bang ben, Mag ik dan bij jou? Als de avond valt, En 't is mij te donker, Mag ik dan bij jou? Als de lente komt, En als ik dan verliefd ben Mag ik dan bij jou? Als de liefde komt, En ik weet het zeker, Mag ik dan bij jou? Mag ik dan bij jou schuilen, Als het nergens anders kan? En als ik moet huilen, Droog jij m'n tranen dan? Want als ik bij jou mag, Mag jij altijd bij mij. Kom wanneer je wilt, Ik hou een kamer voor je vrij Mag ik dan bij jou schuilen, Als het nergens anders kan? En als ik moet huilen Droog jij m'n tranen dan? Want als ik bij jou mag, Mag jij altijd bij mij Kom wanneer je wilt, 'k hou een kamer voor je vrij. Als het einde komt, En als ik dan bang ben, Mag ik dan bij jou? Als het einde komt, En als ik dan alleen ben, Mag ik dan bij jou?

Claudia de Breij- Marjolein

Claudia de Breij zingt het nummer "Marjolein" in het programma Thank god it's friday van 7-12-2007

Claudia de Breij - Ik mis je zo graag...

Claudia de Breij - Dat ik van je hou

Claudia de Breij met het nummer 'Dat ik van je hou' uit haar theatervoorstelling Hete Vrede (2010-2012). Dit nummer staat tevens op haar nieuwste cd "Wat ik zeker weet". De opname uit deze video is afkomstig uit NCRV Volgspot van 7 februari 2010. Zie ook www.claudiadebreij.nl

Claudia de Breij - Hoeveel ik van je hou

Prachtige Claudia-vertaling van 'Make you feel my love' Als er stormen waaien in je hoofd En niemand doet wat-ie je had beloofd Dan hou ik je vast tot jij gelooft Hoeveel ik van je hou Als het nacht is en de lucht trekt dicht Laat ik jou zien in het volle licht Als ik de tranen kus van jouw gezicht Hoeveel ik van je hou Ik weet dat jij nog niet geloven kan Dat er een eind is aan de pijn Maar als een vlam die maar niet doven kan Ben ik er, en ik zal er altijd zijn Als je denkt dat niemand jou echt kent En je nooit aan deze wereld went Dan hou ik je vast tot jij herkent Hoeveel ik van je hou Ik weet dat jij nog niet geloven kan Dat er een eind is aan de pijn Maar als een vlam die maar niet doven kan Ben ik er, en ik zal er altijd zijn Ik droog al je tranen, al het bloed en zweet En ik zorg dat jij je pijn vergeet Want ik hou je vast totdat je weet Hoeveel ik van je hou Hoeveel ik van je hou Kijk ook op www.claudiadebreij.nl

Claudia de Breij - Geen liedje

Thank god it's friday 29-02-2008 Claudia de Breij zingt geen liedje

Claudia de Breij - Suzanne

Na de voorstelling van 31 mei 2007 in Koninklijk Theater Carré gaf Claudia de Breij als toegift een geweldige vertolking van het Herman Van Veen liedje 'Suzanne'. Ik heb er foto's achter gezet en ge-upload. Dit moet iedereen gehoord hebben. Prachtig!

Het laatste woord-Claudia de Breij-Hallo lieve mensen

Van de dvd Hallo lieve mensen het lied "het Laatste woord"

Claudia de Breij - (Ode aan) Utrecht

Prachtig liedje van Claudia de Breij: zo is Utrecht echt!

Claudia de Breij - Saar

Claudia de breij live vanuit de Kleine Komedie

Claudia de Breij - Nieuwbouwwijk

Eerste goede upload op youtube van dit nummer! Super nummer!!!Eindelijk een goede upload van: Claudia de Breij - Nieuwbouwwijk

Claudia de Breij - weet je nog.wmv

Vroeger toen ik klein was moest ik vaak Met mijn moeder mee de stad in naar een stoffenzaak Het duurde uren en ik verveelde me kapot Terwijl ze uitgebreid naar dat ene stofje zocht Maar het was een lekker soort vervelen Ik speelde graag alleen Ik hoefde niets te doen en ik hoefde nergens heen Totdat zij me riep 'Clau wil jij wat voor me doen? Knoopjes zoeken in die ene kleur groen.' Ik hoor nog Hoe je zei Doe er nog maar 2 knoopjes bij Want al naai Ik me rot Alles wat het doet kan kapot Ik hoor nog Ik zie nog Ik weet nog Toen leek het ook nog gewoon of alles bleef Zoals het was, dat iedereen voor altijd leeft En dat de tijd nooit op kon, daarvoor was er veel te veel Uren vol gehang en oneindig geverveel En ik dacht ook nog, dat hele erge pijn Altijd als dat gat in je knie zou zijn En waar zij, omdat je broek kapot was gegaan Een appeltje op had gedaan Ik hoor nog Hoe je zei Kus d'r op dan is het voorbij Mama maakt je broek toch Alles wat het doet kan kapot Ik hoor nog Ik zie nog Ik weet nog Maar nu ik in de schappen zoek Een knoop voor aan m'n spijkerbroek Weet ik hoe het is Dat we allemaal bloot staan Het leed dat moeders ook dood gaan En hoe ik je mis Nu al mis Ik hoor nog Hoe je zei Nu doe ik het nog maar straks jij Kijk maar mee Let goed op Want alles wat het doet kan kapot En ik wou Dat ik toen Begrepen had wat ik nu moet doen Ik hoor nog Ik zie nog Ik weet nog Alles wat het doet kan kapot Alles wat het doet kan kapot Alles wat het doet kan kapot Alles wat het doet kan kapot

Claudia de Breij - `t is de natuur

De deurbel ging De buurvrouw stond huilend voor de deur Of ik al gezien had Wat er was gebeurd De heg tussen onze tuinen Waar een nest jonge merels zat Was besprongen door zo`n vuile klerekat `t is de natuur zegt haar man `t is de natuur zegt haar man `t is de natuur zegt haar man `t is de natuur `t is de natuur Mag ik bij jullie kijken Of er nog één leeft Of die moedermerel er nu nog wel eentje heeft Ik moet het weten Want mijn zoon Rijdt net weg naar Den Haag Ik moet het weten omdat hij op kamers gaat vandaag `t is de natuur zegt haar man `t is de natuur zegt haar man `t is de natuur zegt haar man `t is de natuur `t is de natuur Het is stil in de heg `k hoor alleen haar gehuil En ik zeg: "Ze houden zich natuurlijk even schuil" Ik geef een glaasje water Ik doe echt mijn best Maar met een glaasje water vul je nog geen leeg nest `t is de natuur zegt haar man `t is de natuur zegt haar man `t is de natuur zegt haar man `t is de natuur zegt haar man `t is de natuur zegt haar man

Claudia de Breij - Achterin

Ik miste dit liedje nog op youtube en had besloten om zelf er een te maken. Het is het eerste filmpje dat ik gemaakt heb. Enjoy!!!

Voor haar - Claudia de Breij

voor haar - music Claudia de Breij

Claudia de Breij - Zin In Sleur Met Jou (Live bij Giel)

Claudia de Breij speelt live bij Giel Beelen het nummer 'Zin In Sleur Met Jou'. Donderdag 4 juni 2009. http://giel.vara.nl/Videohighlights.463.0.html

Claudia de Breij - Vrouwen

Fragment uit het cabaret programma 'iClaudia' van Claudia de Breij. De DVD van deze voorstelling is verkrijgbaar in de winkel en natuurlijk via onze webshop: http://www.claudiadebreij.nl/webshop/

Claudia de Breij - Nette man

Fragment uit de avondvullende voorstelling 'Hallo lieve mensen' van Claudia de Breij

Claudia de Breij - Ik onthou van jou

Fragment uit het cabaret programma 'iClaudia' van Claudia de Breij. De DVD van deze voorstelling is verkrijgbaar in de winkel en natuurlijk via onze webshop: http://www.claudiadebreij.nl/webshop/

Claudia de Breij - Meneer de minister

Meneer de minister, welterusten Slaap maar lekker, hier in Holland ben je thuis Denk maar niet te veel aan al die verre kusten Stuur Mauro en de anderen maar naar huis Denk vooral niet aan uw oude idealen Gooi de principes die u had maar overboord Denk maar niet aan hoe ze hem straks komen halen Droom maar fijn van uw regeerakkoord Denk maar niet meer aan uw tijd als burgemeester Aan wat u toen over die haatzaaiers dacht Vier jaar later blijkt u toch verwante geesten Meneer de minister Slaap zacht Denk maar niet meer aan hoe u nog geloofde In Jezus en in Generaal Pardon Denk maar niet aan hoe u vroeger nog beloofde Dat u alles voor ze doen zou wat u kon Droom maar niet van al die nare zeecontainers Van de mannen, van de kinderen, van de vrouw Die horen na de reis op naar iets beters Dit land is wel beloofd, maar niet aan jou Droom maar lekker rustig van de regels Aan de uitzondering wordt maar niet gedacht Want daaraan zie je pas de wreedheid Meneer de minister, slaap zacht Denk maar niet meer aan die hypocriete types Wat zijn ze boos, wat komen ze in 't geweer Als Sahar, of als Mauro een gezicht heeft Zonder ooit te denken: er zijn er meer Die naamloos van Schiphol zullen vertrekken Die we niet kennen van gezicht en van verhaal Die we zonder centje pijn laten verrekken Als we ze niet hebben gezien op het journaal Denk maar niet teveel aan al die verre oorden Waar in het Nederlands gedroomd wordt in de nacht Van voetbal, Sinterklaas en mooie woorden Meneer de Minister, slaap zacht.

Claudia de Breij - Als ik sterven zal

Fragment uit de avondvullende voorstelling 'De Wilde Frisheid'

Claudia de Breij - De Natuur

Fragment uit het cabaret programma 'iClaudia' van Claudia de Breij. De DVD van deze voorstelling is verkrijgbaar in de winkel en natuurlijk via onze webshop: http://www.claudiadebreij.nl/webshop/

Claudia de Breij zingt Jouw liedje

Bekijk hier de gehele uitzending: http://tinyurl.com/d9a5g7 Live bij Pauw & Witteman zingt Claudia de Breij 'jouw liedje' voor haar zoontje Bing. Claudia wordt begeleid door Sander Geboers (toetsen) en Rogier Wagenaar.

Gesprekken van Eb en Vloed

Fragment uit de avondvullende voorstelling 'Claudia zuigt'

Claudia de Breij - Een van de velen

Track van de nieuwe cd: 'Samen wakker worden, ergens heen, lekker eten en weer slapen', live gespeeld tijdens het Vara televisieprogramma 'Thank god it's Friday'.

Hand op het hout Claudia de Breij

Prachtig lied van Claudia de Breij van de CD Alleen. Wat je je kind wilt meegeven op het moment dat het pasgeboren op je buik ligt.

Claudia de Breij - Niet klaar

Live gespeeld tijdens de grote televisieshow 'Sta op tegen kanker' op 28 november 2012

Nederland - Claudia de Breij

Download deze single op iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/nederland-single/id638948217 Van het album 'Alleen' van Claudia de Breij. Live opgenomen - maart 2013 in theater De la Mar te Amsterdam. tekst C.De Breij/ Muziek S.Geboers Zang - Claudia de Breij Mondharmonica - Sander Geboers Gitaar - Reyer Zwart Gitaar - Jan van Bijnen www.claudiadebreij.nl

Zou dat nou zo erg zijn

Liedje speciaal door Claudia geschreven voor de actie voor de slachtoffers van de tyfoon op de Filipijnen. Live gespeeld tijdens de DWDD-Bingo op maandag 18 november 2013. Piano: Sander Geboers, Trompet: Eric Vloeimans

Claudia de Breij - Broers

Fragment uit de avondvullende voorstelling 'Hallo lieve mensen' van Claudia de Breij.

Claudia de Breij - Kom hier dat ik je vast houd

Claudia de Breij - Kom hier dat ik je vast houd Afkomstig uit haar theatervoorstelling 'Claudia Zuigt'

Waar het schip strandt Claudia de Breij

Geluk Claudia de Breij

Als het stil is Claudia de Breij

Stop de trein Claudia de Breij

Nu ben je weg Claudia de Breij

Claudia de Breij voor Unicef + Ik Zie Jou +

Post your related link or comment

avatar
3000
  Subscribe  
Notify of